Contact

Wil je meer informatie, of wil je het een keer zien of heb je een vraag?

Wil je een keer een (online) presentatie bijwonen of het water zelf proeven en ervaren?

Neem dan vrijblijvend contact op met mij op tel.nr. +31 (0)6 – 21 854 706 of stuur een mail naar aquasterre@gmail.com

Mijn naam is Karin van Camp

Waarom zou je Kangen water drinken?

Het (kraan)water wordt eerst gefilterd door een koolstof filter, dan heb je gewoon gefilterd water. Daarna stroomt het gefilterde water langs een aantal titanium ionisatie platen. Nu heb je Kangen water. Het water is gesplitst in een zuur deel en een basisch deel. Het basisch water is drinkwater.

Wat Kangen water nu zo bijzonder maakt, is het volgende:

  • Kangen water is basisch, het gaat de verzuring in het lichaam tegen. En tegenwoordig heeft iedereen met verzuring te maken; is het niet het eten, dan is het wel de stress of andere omgevingsfactoren zoals bijvoorbeeld uitlaatgassen…

  • Kangen water is micro geclusterd, dit betekent dat cellen het water gemakkelijker opnemen (in vergelijking met kraanwater), het lichaam wordt beter gehydrateerd en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

  • Kangen water bevat anti-oxidanten. Een glas Kangen water bevat meer anti-oxidanten dan een hele dag alleen maar groenten en fruit eten. Anti-oxidanten binden zich in het lichaam met vrije radicalen: vrije radicalen worden zo geneutraliseerd en kunnen geen schade meer aanrichten in het lichaam.

Ik drink het Kangen water al een paar jaar, het drinkt gemakkelijk, het smaakt goed en ik word er heel blij van. Ik kan wel 100 redenen bedenken waarom het goed voor me is. Ik zorg goed voor mijn lichaam en water is de basis (het lichaam bestaat voor 70 tot 80% uit water).

En als je dan toch water drinkt, waarom zou je dan niet iets drinken wat goed is voor je lichaam?!!!